21 Temmuz 2019 Pazar

Misafirlerinizi Ege’nin maviliklerine götüren, en güzel manzara doğasıyla buluşturabilen Voyage Türkbükü, Bodrum’un şehir merkezine 22 km, havalimanınaysa 45 km uzaklıkta kalmaktadır. Mavi Bayrak ödüllü olan sahilinin kıyı kesiminden farklı, eğlenceli aktivite seçeneklerini sunan Voyage Türkbükü, ultra her şey dâhil olarak hizmet vermektedir.
Adres: Hebil Mevkii, Göltürkbükü, Bodrum-Muğla
Telefon: 0 (252) 377 54 77
Odalar ve Özellikleri
Yeşilliklerin arasında bulunan standart odalar ile konforun, şıklığın yanında doğanın en güzel haliyle sabaha gözlerinizi açın.
  • Tekli, ikili, 3-4 kişilik odaların olması, otelin en güzel tarafı. Suit odalar da 2/3 yetişkin kalabilmektedir.
  • Odaların içerisinde gerekli olan her şey tasarlanmış ve müşterilere sunulmak üzere yerleştirilmiştir.
  • 7/24 ücretsiz wi-fi hizmeti de sınırsız şekilde sunuluyor.

Otel Olanakları
Bodrum’un güzelliklerini içerisinde barından otel de aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.
  • İnternet bağlantısı, lobby ve beach bar’da ücretsiz wifi bulunmaktadır.
  • Alışveriş olarak fotoğrafçı, kuaför ve mini market hizmeti sunuluyor.
  • 24 saat boyunca da ücretli hemşire hizmet ve isteğe bağlı olarak da doktor çağırabilirsiniz. Hizmetler ve tüm tıbbi olan yardımlar ücretli olmaktadır.
  • Kiralık kasa odaların hepsinde ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz özel kasalar bulunur.
  • Maksimum 80 araç olacak şekilde açık otopark hizmeti verilmektedir.
  • Denize sıfır yer alan Voyage Türkbükü, Mavi Bayrak ödüllü sahilinin kenarında farklı aktiviteler sunmaktadır.75 km uzağında ise özel kumla, ince çakıl plajı, plaj üstünde kurulu olan iskele, iki ayrı havuzuyla gün boyu tatilinizin keyfini çıkartmanızı sağlıyor. Tesisin hazırlamış olduğu renkli aquapark ise heyecan arayanlar için gün boyu hizmettedir.
Yiyecek &İçecek
Bodrum’un en güzel yerinde misafirlerin ağırlayan Voyage Türkbükü, dünya mutfaklarında sunmuş olduğu alternatif mekânları ile misafirlerinin vazgeçilmezi olmayı planlamış ve uygulatmıştır.

Dünya mutfağının zenginlikle açık büfe sunumları ile birleştirmiş olan ana restoran, Deep balık restoranı, Kebappa Türk Restoranı olmakla beraber iki ayrı olacak şekilde, a la carte restoran, lezzetli atıştırmalıklarla, iki snack restoran ve eğlencenin en doruk olduğu barlar bulunmaktadır. Voyage Türkbükü, enfes tatları misafirlerine sunmaktadır. Restoranları, dondurma büfesi, pastanesi, mavi ve dört konsept bar imkânıyla misafirlerini unutulmayacakları bir şekilde ağırlamaktadırlar.

voyage türkbükü telefon
https://www.tatilmekanim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder